Gode rejsebøger til din ferie

Der findes andre rejsebøger end Turen går til...

Ferie - Ahhhh. 

Billetterne er bestilt og kufferten næsten pakket. Nu skal du bare lige finde ud af, om der er noget i området der er værd at se.

For mange vil førstevalget være at gribe til den serie med rejseguides som Politiken udgiver, Turen går til... Og det er heller ikke nogen dum serie. Den giver et godt historisk overblik over det land man nu skal besøge, er tit opdelt i overskuelige afsnit, og har en miniparlør bagest, så man ved om det er komave eller mørbrad man bestiller på restauranten.

Når det er sagt, så findes der andre rejseguides, der sagtens kan måle sig med Turen går til...

111 steder du skal se, er en forholdsvis ny serie, der går mere i dybden med rejsemålet, end Turen går til gør det. I serien findes blandt andet 111 steder du skal se på Lolland-Falster. Dét finder du altså ikke i andre rejseguides! Barcelona, Den Jydske Vestkyst og New York er også med på listen i serien, så der burde være et rejsemål for alle.

Rejseklar til..er en anden serie, der stiller skarpt på udvalgte rejsemål, primært i Europa. 

Hvis du er mere interesseret i naturoplevelser, er der de senere år kommet en del bøger med turforslag til både dem der cykler, vandrer eller tager bilen. 

Herunder har jeg valgt nogle titler ud, som jeg personligt har haft stor glæde af på mine ferier, eller som jeg tænker andre kan have glæde af.

Som en ekstra lille service, har jeg gjort det let for dig hvis du gerne vil se hvilke lande og byer, de forskellige serier dækker over. 

Se alle titler i 111 steder du skal se

Se alle titler i Rejseklar

Se alle titler med turforslag.

Rigtig god ferie :-)