Sallys far - på slap line i Ishøj

18.01.24
Vi tæller ned til en weekend fuld af Sallys Far i Kulturium: Børnebiblioteket har højtlæsning og i Musikteatret er der forestilling.

Sallys Far - er der mon nogen børn, der ikke kender ham? Billedbøgerne om Sally og hendes skøre far bliver i hvert fald ved at være et kæmpe hit med deres skøre humor og genkendelige hverdagssituationer: Sallys far er sygt pinlig og et rigtigt konkurrencemenneske - og så bander han og fortæller vildt overdrevne historier fra han var dreng.

I den kommende weekend sætter vi fokus på Sally og hendes familie, når Børnebiblioteket inviterer til højtlæsning lørdag eftermiddag og Musikteatret søndag slår dørene op til Sallys Far-teater med to udsolgte forestillinger. Læs meget mere her. 

Hvad enten I har billetter og tæller ned til forestilling på søndag eller var nogen af de uheldige, der gik forgæves (psst - forestillingen kommer igen til efteråret!), så kom på lørdag og hør om et par af de skønne og skøre eventyr, som Sallys Far kaster sig ud i. Bøgerne kan selvfølgelig også lånes eller reserveres til at tage med hjem - se bare udvalget nederst her på siden eller lån serien på eReolen. 

God læselyst og pas på Sallys Far-feberen i weekenden!

Materialer