Faktabøger – inspiration til ny viden med Faglit

19.04.21
Find spændende faglitteratur til børn mellem 5-15 år.

Der er nok ikke mange emner, som der ikke kan findes spændende faglitteratur om: Rummet, Kroppen, Naturen eller Verdenshistorien. Men hvordan finder du det allerbedste til børn mellem 5 og 15 år?

Vi vil gerne anbefale ’Faglit’ – en ny underside til børneuniverset Biblioteksbanden, som dygtige kollegaer fra Odsherred Bibliotek har skabt.

Læs mere om Faglit her. 

Faglit fungerer som en indgang til faglitteraturen på www.ereolen.dk – men her er der bare mulighed for specifikt at søge på barnets alder og interesser, hvorefter en stribe gode ebøger om emnet vises. Når du åbner beskrivelsen af en bestemt bog, kan du vælge, om du vil læse bogen som ebog via Ereolen, om du vil reservere den som almindelig papirbog gennem www.bibliotek.dk eller om du vil have vist endnu flere bøger om samme emne.

Så hvis I er ved at løbe tør for spændende frilæsning derhjemme eller bare har videbegærlige børn i familien, så giv Faglit et besøg. Alle brugere på Kulturium Ishøj Bibliotek har automatisk adgang til Ereolen med lånerkort/sygesikringsbevis og den tilhørende pinkode. Skolebørn kan også benytte deres UNI-Login.

God læselyst!