Er du til bogklubber?

Har du set 'Book Club'? Vil du gerne være med i en bogklub? Eller vil du gerne læse om bogklubber?

Har du set filmen?

Book Club 2: Turen går til Italien

Gennem hele pandemien har bogklubben, de fire veninder Diane, Vivian, Sharon og Carol holdt kontakten virtuelt. De har fået tiden til at gå med aktiviteter inden for hjemmets fire vægge, og har også fået gravet lidt i deres fortid og udviklet deres forhold. Vivian på sin side har – endelig – sagt ja til Arthurs frieri. Daine har fundet en gammel dagbog, der afslører, at de fire veninder – inden Diane blev gravid – havde en plan om at rejse til Italien sammen. Og skæbnen vil, at det pludselig flasker sig. Sharon er gået på pension, Carol har opgivet sin restaurant, og Arthur synes, det er en fantastisk idé, at pigerne tager på polterabend-tur til Italien. Mødet med Italien er da også lige præcis så charmerende, som de havde forestillet sig, men skæbnen har et par overraskelser i baghånden både i Rom og Venedig.

Du kan lige nu se 'Book Club 2' i Kulturium Biograf, bestil billetter her.

Kunne du tænke dig at starte din egen bogklub?

Kontakt biblioteket på isbib@ishoj.dk og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig hvis du gerne vil starte din egen bogklub.

Vil du læse bøger om bogklubber?

Eller vil du bare gerne læse bøger om bogklubber og hvad der kan ske af spændende ting hvis man er med i en bogklub - i hvert fald i litteraturen og filmenes verden?

Af Anonym (ikke efterprøvet)
23.08.23