Tag i teatret!

– og tag en ven med

Det skal ingen hemmelighed være, at jeg er teatertosset. Jeg er vild med teater, og alt det, som det kan bringe mig af savn, trøst, indtryk og indsigt.

Jeg elsker øjeblikket, hvor tæppet går til side, og alle os, der sidder i teatersalen på én og samme tid deler og fortolker en oplevelse.

Kan hænde at vi ikke deler den samme glæde, men vi deler et – momentvis – fællesskab.

Teater er en underlig størrelse, for det er sådan en flygtig oplevelse. At sidde og se en teaterforestilling foregår jo lige her og nu. 

Nu. Ikke senere.

Men teater kan – når det er sublimt – være den bro, der fører dig trygt ind i nye følelser. 

Det giver dig samtidig et visuelt rum til fordybelse. 

Når man - som jeg - ikke er god til at danne egne billeder – og derfor kan være udfordret med læsning af litteratur – er det at gå i teatret en gave.

For her får jeg ord og billeder leveret, og kan læne mig tilbage i det bordeauxfarvede sæde og blot tage indtrykkene ind.

Tag i teatret i Kulturium

I Ishøj er der rig mulighed for at komme i teatret. For Kulturium viser et bredt udsnit af teater for både voksne og børn. Fra de helt nære og kære dukketeaterforestillinger for de allermindste, til store opsætninger med turnerende teaterkompagnier for både store og små.

Derudover er der de mere ukendte forestillinger, som måske kræver at man tager en ven under armen, og siger: ”Lad os følges ad og få en ny oplevelse”. En oplevelse som kan vise sig at være både sjov, underlig, og vidunderlig.

Lige til at dele med en ven.

Marie Grubbe – den levende

Allerede nu på lørdag er der teater med både saft og kraft, når skuespiller Camilla Bendix sammen med Cellist Johanne Andersson præsenterer en moderne fortolkning af en eviggyldig fortælling om kærlighed og frigørelse.

Der er fortsat billetter at få, og de kan købes her : Marie Grubbe - Den levende - Kulturium Musikteater

Se hvad Kulturium i øvrigt har planlagt de næste måneder

/Wenche