Girafklubben

Teaterglade børn søges – men kun hvis de har plads til en giraf-ven derhjemme.

Er du klar til teater - eller bare til en quiz? Sig mig hvorfor har giraffer så lang en hals? … Jo, det er jo for at de kan nå de grønne blade i træernes top, som andre planteædere ikke kan nå. Og sig mig så hvorfor du skal melde dig ind i Girafklubben? … Det skal du selvfølge gøre, fordi du og din familie kan få de bedste og gratis teaterstykker i Ishøj – uden at gøre meget mere end at strække hals.

Girafklubben for børn på 0-14 år
KULTURIUM præsenterer Girafklubben - En børnekulturklub i Ishøj for børn på 0-14 år, hvor et medlemskab, giver adgang til en masse forskellige oplevelser. Nogle helt gratis og andre til meget lave priser. Der er endda særlige fordele til forældrene. Medlemskortet købes i Kulturium Musikteater. Medlemskabet gælder for en sæson (september-august) og koster 50 kr. for nye medlemmer og 25 kr., hvis du skal have fornyet dit medlemskab. Nye medlemmer får en lille girafbamse. 

Et samlingssted for familier
Girafklubben er et samlingssted for børn og deres familier med kulturelle tilbud i god kvalitet. Tilbud der er nære og vedkommende, og som giver muligheder for kulturelle familieudflugter i nærmiljøet uden at skulle tage ind til København. Det er med andre ord kulturelle tilbud i giraf-afstand.

Køb billetter
Billetterne til løssalg, unge under 25 og øvrige voksne kan købes på ticketmaster.dk Men de billetter, som kræver medlemskab, kan kun købes i Kulturium Musikteater, da kortet skal fremvises.

(Medlemmer af Girafklubben og voksne ifølge med Girafmedlemmer)

Priser:

  • 0 kr. for medlemmer af Girafklubben
  • 25 kr. for børn og unge
  • 35 kr. for medfølgende voksne (to voksne pr. girafmedlem kan købe til denne pris)
  • 50 kr. for øvrige voksne
  • 125 kr. i løssalg