Girafklubben

Teaterglade børn søges – men kun hvis de har plads til en giraf-ven derhjemme.

Er du klar til teater - eller bare til en quiz? Sig mig hvorfor har giraffer så lang en hals? … Jo, det er jo for at de kan nå de grønne blade i træernes top, som andre planteædere ikke kan nå. Og sig mig så hvorfor du skal melde dig ind i Girafklubben? … Det skal du selvfølge gøre, fordi du og din familie kan få de bedste og gratis teaterstykker i Ishøj – uden at gøre meget mere end at strække hals.

Girafklubben for børn på 0-14 år
Kulturium præsenterer Girafklubben - En børnekulturklub i Ishøj for børn på 0-14 år, hvor et medlemskab, giver adgang til en masse forskellige oplevelser. Nogle helt gratis og andre til meget lave priser. Der er endda særlige fordele til forældrene. Medlemskortet købes i Kulturium Musikteater. Medlemskabet gælder for en sæson (september-august) og koster 30kr. pr. sæson for børn. Familiemedlemskab (2 voksne og 3 børn) koster 250 kr. 

Et samlingssted for familier
Girafklubben er et samlingssted for børn og deres familier med kulturelle tilbud i god kvalitet. Tilbud der er nære og vedkommende, og som giver muligheder for kulturelle familieudflugter i nærmiljøet uden at skulle tage ind til København. Det er med andre ord kulturelle tilbud i giraf-afstand.

Køb billetter
Billetterne til løssalg, unge under 25 og øvrige voksne kan købes på ticketmaster.dk Men de billetter, som kræver medlemskab, kan kun købes i Kulturium Musikteater, da kortet skal fremvises.

(Medlemmer af Girafklubben og voksne ifølge med Girafmedlemmer)

Priser:

  • 0 kr. for medlemmer af Girafklubben
  • 25 kr. for børn og unge
  • 35 kr. for medfølgende voksne (to voksne pr. girafmedlem kan købe til denne pris)
  • 50 kr. for øvrige voksne
  • 125 kr. i løssalg