Familie – svær at leve uden, svær at leve med

Er du også nogens kone, mand, datter, søn eller bedsteforælder?

Kulturum Salonen inviterer til en aften i familiens tegn, når forfatter, etnolog og livsstilsekspert Julia Lahme gæster huset onsdag den 30. september, kl. 19-21.
Teamet for aftenens Salon er ”Hvor er familien i dag?” 

Familie er mange ting. Hvem husker ikke Nana i den danske tv-serie fra 1988? Her kunne man se Jesper Christensen i rollen som den noget flegmatiske og meget omsorgsfulde far, i evig jagt på at få sin familie og Nanas liv i vater. 

Nana - Hvad laver i?

Familie, jul og andre overvejelser

Min familie er meget lille. Jeg er fraskilt, har en datter, og en far, der lever på Bornholm. Den øvrige familie er ikke stor, og da jeg i sin tid var gift, var det med en mand, som havde en lignende familiesituation.

Min datter har således heller ikke den store familie at bryste sig af; ingen fætre, kusiner, eller andet. Hun har halvsøskende, og en ”fars ny kæreste” med børn, samt andre venner af familien, men det er så også det.

Det er som sådan ikke noget jeg begræder. Det har jo aldrig været anderledes, og jeg har ikke noget at sammenligne med.

Det kan være lidt trist til jul, for vi er ikke mange omkring det julebord, der…

Hvert år forsøger jeg at sælge ideen om at tage væk i julen, men så svarer min datter, at ”Nej mor, jeg vil holde jul med min familie, og vi 2 er familie – du er min familie”. 

Det har lært mig meget.

For familie er, hvad du gør den til. På godt og ondt.

Kom til Salon hos os

Kulturium Salonen er derfor begejstrede over at kunne invitere til en aften, hvor temaet netop er familien, og den vægt det har i vores tid.

Vi kan se frem til en aften med fokus på trends og tendenser i familielivet, krydret med anekdoter, historier og fakta, men også mulighed for at blive klogere på, hvad andre mener om det vil sige at være nogens kone, mand, datter, søn, bedsteforælder, eller en af de mange andre titler vi kan give hinanden i 2020. 

Gratis billetter til Salonens foredrag med Julia Lahme kan bestilles her.

Vi glæder os til at dele aftenen med jer!