Sådan er du med til Litteraturbingo

Hvad kan du vinde? Hvordan foregår det?

Kunne du tænke dig at læse lidt mere i 2020, eller har du bare lyst til en lille læseudfordring? På Kulturium Bibliotek kan du nu være med i Litteraturbingo og læse 12 bøger i løbet af 2020, som alle hver især skal passe ind under den specifikke kategori på bingopladen. Der er for eksempel kategorier som ’En bog der holder dig vågen’, ’Et hårdt liv’ og ’En bog der får dig til at grine’. Du kan både læse konventionelle bøger, eBøger og lytte til lydbøger. Bingopladen kan hentes på biblioteket eller printes ud her.

Deltagelse og præmier

Når du har udfyldt bingopladen skal du til sidst skrive en kort anbefaling af én af de læste bøger.  For at være med i konkurrencen, skal du aflevere din udfyldte bingoplade til personalet på Kulturium Biblioteket senest 10. januar 2021.

Du skal være fyldt 16 år for at være med i konkurrencen og have adresse i Ishøj. Du må kun deltage én gang. Ansatte i Kulturium kan ikke deltage i konkurrencen.

Hovedpræmien er en stor kurv fyldt med kulturoplevelser, bøger og lækkerier. Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har fået pladen fuld. Vi uddeler desuden en ”godt kæmpet”-boggave, hvor vi trækker lod blandt alle indkomne bingoplader – også dem, der ikke har nået at udfylde alle felter. Vinderen af hovedpræmien deltager ikke i ”godt kæmpet”-konkurrencen.

Hold øje...

Hold også øje med bibliotekets hjemmeside og Facebook – vi laver nemlig små bingo-opslag i løbet af året. Vinderne får direkte besked.

Læseidéer

Biblioteket laver løbende bingoudstillinger, hvor vi stiller bøger frem inden for de forskellige kategorier. Du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge bibliotekaren om en anbefaling.