Girafklubben

Kulturklub for børn

Er du klar til teater - eller bare til en quiz? Sig mig hvorfor har giraffer så lang en hals? … Jo, det er jo for at de kan nå de grønne blade i træernes top, som andre planteædere ikke kan nå. Og sig mig så hvorfor du skal melde dig ind i Girafklubben? … Det skal du selvfølge gøre, fordi du og din familie kan få de bedste og gratis teaterstykker i Ishøj – uden at gøre meget mere end at strække hals.

Girafklubben for børn på 0-14 år

Kulturium præsenterer Girafklubben. En børnekulturklub i Ishøj for børn på 0-14 år, hvor et medlemskab, giver adgang til en masse forskellige oplevelser. Nogle helt gratis og andre til meget lave priser. Der er endda særlige fordele til forældrene. Medlemskortet købes i Kulturiim Musikteater. Medlemskabet gælder for en sæson (september-august) og koster 30 kr. pr. sæson for børn. Familiemedlemskab (2 voksne og 3 børn) koster 250kr. pr sæson.

Et samlingssted for familier

Girafklubben er et samlingssted for børn og deres familier med kulturelle tilbud i god kvalitet. Tilbud der er nære og vedkommende, og som giver muligheder for kulturelle familieudflugter i nærmiljøet uden at skulle tage ind til København. Det er med andre ord kulturelle tilbud i giraf-afstand.

Køb billetter

Billetterne til løssalg, unge under 25 og øvrige voksne kan købes på ticketmaster.dk Men de billetter, som kræver medlemskab, kan kun købes i KULTURIUM MUSIKTEATER, da kortet skal fremvises.
(Medlemmer af Girafklubben og voksne ifølge med Girafmedlemmer)

Priser

0 kr. for medlemmer af Girafklubben
25 kr. for børn og unge
35 kr. for medfølgende voksne (to voksne pr. girafmedlem kan købe til denne pris)
50 kr. for øvrige voksne
125 kr. i løssalg