Qello Concerts

Adgang
Adgang hjemmefra og på biblioteket - Du skal være borger i Ishøj kommune
Musikkens svar på Filmstriben

Qello giver dig muligheder for at streame dine favoritter fra verdens største samling af koncertfilm og musikdokumentarer.

Qello Concerts har verdens største samling af fuldlængdekoncerter og musikdokumentarer. Samlingen spænder over en masse musikgenre lige fra Opera til Metal. Og selvfølgelig er de største kunstnere tilbage fra 1920'erne og til nu, fx The Who, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Beyoncé, Stevie Wonder og Pavarotti repræsenteret.
Der er ingen begrænsninger på hvor mange koncerter eller dokumentarer du må se, men du skal forny din adgang efter 7 dage.

Her finder du Qello Concerts

Du finder Qello Concerts i Libbys menu under punktet Extras. 

Du har adgang via appen Libby, som kan downloades til din mobiltelefon fra AppStore og Google Play, og du får også adgang på PC og Mac via Libbys website.

Du får her en 7-dages adgangsperiode, der giver dig fuld adgang til indholdet fra Qello Concerts. Når din adgangsperiode udløber, kan du vende tilbage til Libby for at få en ny.

Føj til favoritter og lav din egen playliste

Klik på hjerte-ikonet under en video eller ud for et enkelt track for at tilføje den til dine favoritter (Favorite section.)

Klik på + ikonet ud for et enkelt track for at oprette en playliste (Setlist.)

Der er også mulighed for at chromecaste videoerne til dit TV. Klik på cast-ikonet nederst i højre hjørne, når videoen spiller.