- Bog
Nordisk charcuteri : spegning, fermentering, saltning, røgning, tørring og syltning af kød og fisk
Af Jens Breinholt Schou (2016)
En grundbog med opskrifter fra hele Norden på skinker, postejer, riletter, patéer, pølser, rullepølser, røget fisk og kød m.m.
Se hvor materialet er henne
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.13
Bidrag af
ISBN
9788776953546
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
237 sider
Forlag
Vandkunsten
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En spændende, anderledes og alternativ kogebog der med sine opskrifter tager fat på det klassiske/historiske nordiske køkken. Opskrifterne er klare i mælet og nemme at følge og kræver sjældent specialingredienser der ikke kan erhverves i et almindeligt supermarked. Dog kræver en del af opskrifterne plads til tørring og/eller mulighed for røgning samt udvidet kølekapacitet. Dette skal man dog ikke lade sig skræmme af, så på med forklædet og ud i køkkenet