• Film (net)

Håndfri mobiltelefoni

(2016)
Få styr på reglerne for brug af mobiltelefonen under bilkørsel

Materialets indhold

Har du helt styr på reglerne for brug af mobiltelefon under bilkørsel? Med en håndfri mobiltelefon må du faktisk gerne have en telefonsamtale under kørsel i trafikken.

Håndfri mobiltelefoni


* Youtube lagrer en cookie på din PC når du afspiller videoen.

Din smartphone er en moderne Schweizerkniv. Et regulært multitool, som er spækket med alverdens funktioner, som er sjove og nyttige. Din smartphone er en trofast partner, som følger dig overalt, og du har den altid på dig. Den gør, at vi altid kan komme i kontakt med hinanden og at vi kan finde vej. Desværre kan smartphones og bilkørsel være en farlig cocktail, og uopmærksomhed i trafikken er skyld i en tredjedel af alle ulykker. Brug af telefoner under bilkørsel spiller en stor rolle i denne kedelige statistik.

Ekurser.nu har talt med Claus Kjær-Pedersen, Operativ leder og Politikommisær ved Nordjyllands Politi, Færdselsafdelingen. Han giver dig en række gode råd til, hvordan du bruger din smartphone sikkert og lovligt under bilkørsel.

Se filmen og få helt styr på, hvad du må og ikke må. Til sidst giver Claus Kjær-Pedersen et bud på, hvordan du kan komme i gang med håndfri mobiltelefoni, så du stadig kan have glæde af din smartphone, og foretage og modtage opkald, når du er på farten bag rattet.

Mere på ekurser.nu