Omhandler dels rommens historie, rom fra forskellige områder og fremstillingsprocessen og dels chokoladens historie. Indeholder tips til smagning og servering af rom og chokolade, enkelte opskrifter på drinks, desserter m.m., samt Duane Doves personlige beretninger fra barndommen på Tobago og livet som ejer af en kakaoplantage
Se hvor materialet er henne
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
66.83
Bidrag af
Originaltitel
Rom och chokolad
ISBN
9788771417791
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2014)
Omfang
128 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En flot bog skrevet af forfattere med stor viden og interesse for de to emner. Bogen kan dog godt virke som en lidt underlig blanding af personlige erindringer, Caribiens historie og så de to temaer - rom og chokolade, hvor det er rommen, der vægtes højest