- Bog
Konfektbogen
(2004)
Se hvor materialet er henne
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.18
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Om chokolade ; Smeltning af chokolade ; Fyldt chokolade ; Materialer og ingredienser ; Grundopskrifter på flydende fyld og fondant ; Grundopskrifter på trøffel og knas ; Grundopskrifter på marcipan ; Forkellige typer chokolade ; Opskrifter, tip og variationer
ISBN
8779631134
Omfang
80 sider
Forlag
Olivia
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Jyllands-posten, 2004-12-12
Jyllands-posten, 2004-12-12Lektørudtalelse
Forfatteren er grafisk designer og har udgivet flere bøger for den søde tand. Denne bog er lige så lækkert lay-outet og fotograferet som hendes øvrige og der er masser af inspiration til nye varianter af den årlige julekonfekt eller i hvilken anledning, man måtte ønske at fremstille godterne. Der plæderes kraftigt for ikke at spise familie og venner af med billige vekao "chokolade"knapper, men at investere i god chokolade. Og de fleste af opskrifterne indeholder netop chokolade som skal tempereres efter alle kunstens regler. Det er ikke helt enkelt, men vil man have et professionelt resultat, kan man her lære kunsten. Efter forskellige instruktioner om behandling af bl.a. chokoladen samt grundopskrifter på fondant, trøffel, karamel etc. følger en række opskrifter på støbt chokolade med diverse fyld og inspiration til marcipanfremstilling eller -tilsætning. Alt sammen meget lækkert, meget feminint og meget trendy