Girafklubben - Kultur til børn med natur i

Ishøj Kultur Café, Ishøj Naturcenter, Ishøj Teater og Ishøj Bibliotek har slået sig sammen om en Girafklub for børn på 0-14 år, hvor børnene får store kulturoplevelser. Medlemskabet koster 50 kr for nye medlemmer og 25 kr for fornyelse af medlemskab. ​ 

Er du klar til teater - eller bare til en quiz? Sig mig hvorfor har giraffer så lang en hals? … Jo, det er jo for at de kan nå de grønne blade i træernes top, som andre planteædere ikke kan nå. Og sig mig så hvorfor du skal melde dig ind i Girafklubben? … Det skal du selvfølge gøre, fordi du og din familie kan få de bedste og gratis teaterstykker i Ishøj – uden at gøre meget mere end at strække hals.

Girafklubben for børn på 0-14 år
Ishøj Kultur Café, Naturcentret og Ishøj Bibliotek har snoet hals gennem længere tid og de tre institutioner præsenterer Girafklubben. En børnekulturklub i Ishøj for børn på 0-14 år, hvor et medlemskab, giver adgang til en masse forskellige oplevelser. Nogle helt gratis og andre til meget lave priser. Der er endda særlige fordele til forældrene. Medlemskortet købes i Ishøj Kultur Café. Medlemskabet gælder for en sæson (september-august) og koster 50 kr. for nye medlemmer og 25 kr., hvis du skal have fornyet dit medlemskab.

Et samlingssted for familier
Girafklubben er et samlingssted for børn og deres familier med kulturelle tilbud i god kvalitet. Tilbud der er nære og vedkommende, og som giver muligheder for kulturelle familieudflugter i nærmiljøet uden at skulle tage ind til København. Det er med andre ord kulturelle tilbud i giraf-afstand.

Køb billetter
Billetterne til løssalg, unge under 25 og øvrige voksne kan købes på ticketmaster.dk Men de billetter, som kræver medlemskab, kan kun købes i Ishøj Kultur Café, da kortet skal fremvises.

(Medlemmer af Girafklubben og voksne ifølge med Girafmedlemmer)

Priser:

  • 0 kr. for medlemmer af Girafklubben
  • 25 kr. for børn og unge
  • 35 kr. for medfølgende voksne (to voksne pr. girafmedlem kan købe til denne pris)
  • 50 kr. for øvrige voksne
  • 125 kr. i løssalg