Biblioteksklubben Salonens podcast

Oplev bibliotekets arrangementer når DU har tid.

Vi optager udvalgte arrangementer på biblioteket, så du kan opleve det når du har tid og lyst.

Podcasten ligger på iTunes (iPhone), Stitcher (Android) og Soundcloud. Har du en iPhone, skal du bruge den indbyggede podcast-app og søge på ’Biblioteksklubben Salonen’. Har du en Android-telefon, skal du i Google Play downloade Stitcher og foretage sammen søgning. Alternativt kan du bruge Soundcloud, som går til alle telefoner. Her kan du også streame podcasten fra computeren eller telefonens browser - eller ved at downloade app’en fra iTunes/Google Play.

Mød forfatter Signe Langtved Pallisgaard - Salon arrangement den 20. marts 2018

Må man sige” Godt det ikke er mig”, når ens bedste veninde får konstateret Amyotrofisk lateral sklerose, bedre kendt som ALS? Det mener forfatter Signe Langtved Pallisgaard godt man må og hun ved altså noget om det. 

Hør litteraturformidler Marianne Träff i snak med Signe Langtved Pallisgaard om hendes nyeste roman "Alle de liv" - om venskab og sygdom, om at sætte pris på livet og leve i nuet - og om et fiktivt roadtrip i det grandiøse Amerika.

Mød forfatter og foredragsholder Thomas Milsted - Salon arrangement den 28. februar 2018

Lykke, robusthed og positiv psykologi er emnet for foredraget med foredragsholder Thomas Milsted, kendt for bøger som blandt andet “Lykke, er der en vej til det gode liv?”, “Trivsel. En guide til motivation og arbejdsglæde”.

Se Thomas Milsteds PowerPoint præsentation fra arrangementet.

Mød Jonas T. Bengtsson - Salon arrangement den 17. januar 2018

Mød forfatter Jonas T. Bengtsson, hvis seneste roman "Sus" er en barsk og fordomsfri fortælling om Københavns hårdeste og mest socialt udsatte miljøer. 'Sus' er januars roman i DR Romanklubben.

Debuterende forfatter Thomas Korsgaard besøger Salonen på Ishøj Bibliotek

Mød forfatter Thomas Korsgaard, der står bag den anmelderroste debutroman 'Hvis der skulle komme et menneske forbi' om en familie i økonomisk og følelsesmæssig krise.

Fernisering af 'Bevæbnet med vinger - en udstilling om Michael Strunge' - Salon arrangement den 8. september

"Bevæbnet med vinger" består af værker af 14 forskellige billedkunstnere, forfattere, musikere og filmmagere, som åbner op for nye læsninger af Michael Strunges liv og digtning. Udstillingen er skabt af kurator Tomas Lagermand Lundme og Hillerød Bibliotek i anledningen af 30-året for Strunges død.

For Danmarks ære – en aften om 2. Verdenskrig - Salon arrangement den 15. marts

Mød forfatter Jakob Sørensen i en snak med radiovært Jarl Cordua om de danskere, der kæmpede mod nazityskland under allieret flag - og om interessen for bøger om 2. Verdenskrig.

Merete Pryds Helle - Salon arrangement den 25. januar 2017

Arrangementet med Merete Pryds Helle på Ishøj Bibliotek kan du (gen)opleve her.