Vil du gøre noget godt for Ishøjs børn og unge? - Bliv frivillig i Coding Pirates

Er du interesseret i kreativ programmering, it-undervisning eller spiludvikling? Du behøver ikke at være hardcore programmør for at være med. Det er lige så vigtigt at dine pædagogiske evner er i orden.

Coding Pirates er en frivilligforening, der har til formål at udvikle børn og unges produktive og kreative it-kompetencer via afholdelse af ugentlige klubaftner, workshops og meget andet. Du kan se meget mere omkring Coding Pirates, og hvad vi laver på codingpirates.dk.

Som frivillig i Coding Pirates er du med til at gennemføre workshops med børn og unge til klubaftener og events om it-kreativitet. Der findes afdelinger i hele landet, og i Ishøj er det Ishøj Bibliotek, som i et samarbejde med Coding Pirates afholder de ugentlige workshops, der finder sted på biblioteket. Vi mødes hver torsdag kl. 17-19.

Vi tilrettelægger vores workshops efter vores frivillige og deres kompetencer. Du behøver altså ikke at være hardcore programmør for at være med. Det er lige så vigtigt at dine pædagogiske evner er i orden.

Har du lyst til at være med eller vil du høre mere, så kontakt:

Ane Kolster på 4357 7164 / sid@ishoj.dk eller Jari Due Jessen på Jari@codingpirates.dk