Nye medlemskaber i Kulturium

Nu kan du tilmelde dig Kulturiums nye medlemskaber

Vi har givet vores medlemskaber en update, så endnu flere har mulighed for at blive en del af Kulturiums fællesskaber og opnå gode priser på liveoplevelser for både børn og voksne.

Læs mere om alle vores medlemskaber og tilmelding her.

Fem forskellige medlemskaber

Kulturium Børneklub
Gratis børnekulturklub, hvor du kan opnå forskellige fordele f.eks. 25% rabat på større familieforestillinger samt 20 % rabat på børneteater.

Kulturium Salonen 
Gratis kulturklub for voksne, der interesserer sig for litteratur, teater, foredrag og koncerter. Få 25 % rabat på teaterforestillinger, rabat på udvalgte koncerter i musikteatret, hør foredrag og bliv inspireret til ny læsning. (Bemærk: Hvis du allerede er medlem af Kulturium Salonen skal du stadig tilmelde dig klubben på musikteatrets hjemmeside for at opnå rabat til teater)

Kulturium Jazzklub
Dette medlemskab er for jazzelskeren! Kortet giver gratis adgang til alt søndagsjazz i Kulturium Musikteater. Du får desuden eksklusive rabatter på udvalgte koncerter og arrangementer i løbet af året. Medlemskabet er personligt og koster 200 kr. pr. kalenderår.

Kulturium Koncertklub
Årskort med rabat til koncerter. Er du vild med musik koncerter? Med dette rabatkort får du mulighed for at købe én billet til alle husets koncerter for 100 kr. pr. stk. Medlemskabet er personligt og koster 400 kr. pr. kalenderår. Efter sommerferien kan kortet købes for 200 kr. gældende for resten af året.

Kulturium Guldkort
Elsker du musik og teater og går du ofte ud til liveoplevelser, så er dette medlemskab det rette for dig. Kortet er personligt og giver mulighed for ét stk. gratis billet til alle Kulturium Musikteaters egne arrangementer inkl. teater. Medlemskabet er personligt og koster 1700 kr. pr. kalenderår.

Læs mere om alle vores medlemskaber og tilmelding her.

Oplever du problemer med bestilling af medlemskaber, kan du kontakte os på kulturium@ishoj.dk