Aktiviteter for børn i efterårsferien

I efterårsferien sker der som altid en masse ting for børn i Ishøj. På biblioteket har vi i år bustur til Herlufsholm Fantasybogmesse, kreativt mulepose-værksted, og så kan du prøve den bemandede trafikbane på Bibliotekstorvet, som Børneulykkesfondens trafikklub Ny Trafikant står bag.

Vil du have et samlet overblik?

Kom ned på biblioteket og hent Ishøj Kommunes folder med aktiviteter for børn og unge i efterårsferien, eller se den. 

 

Aktiviteter på, omkring og med biblioteket i efterårsferien

Bemandet trafikbane 
I forbindelse med teaterforestillingen ’Fuld fart på Villads fra Valby’ i Ishøj Kultur Café, vil der den 12., 13. og 14. oktober opsættes en bemandet trafikbane på bibliotekstorvet foran Ishøj Bibliotek. Det er Børneulykkesfondens trafikklub Ny Trafikant, som står bag aktiviteten, og alle børn er velkomne til at komme forbi og prøve en tur på banen. Når banen er gennemført får børnene deres helt eget Villads fra Valby-trafikkort. Banen vil være tilgængelig fredag den 12. fra kl. 17 og lørdag og søndag fra kl. 11-18. 
 

Fantasy-bogmesse på Herlufsholm
Igen i år inviterer biblioteket på bustur til Fantasy-bogmessen på Herlufsholm Kostskole, som i år løber af stablen lørdag den 20. oktober. Bussen kører fra Ishøj Station kl. 8.45 og er tilbage igen på Ishøj Station ca. kl. 18.30. Fordi der er tale om et heldagsarrangement er det en god idé at tage en madpakke med. Ellers kan der købes mad på fantasybogmessen. Arrangementet er gratis og er for børn fra 10 år, men børn under 12 år skal have en forælder med. Der er et begrænset antal pladser, og forældre skal også have billet. Billetten inkluderer bustur, entré og quiz med præmier undervejs. Læs mere og book dine billetter her.

Busturen er et samarbejde mellem Ishøj Bibliotek, Greve Bibliotek og Gladsaxe Bibliotek.

Kreativt værksted
Lørdag den 20. oktober kl. 11 er der kreativt værksted på Ishøj Bibliotek, hvor der skal udsmykkes muleposer med hjemmetrykte skrotrobotter. Værkstedet er for børn fra 4 år, men de mindste skal have en forælder med. Det er gratis at deltage og der er ingen tilmelding.

 

Girafklubben: Et ord er et ord

Lørdag den 20. oktober kl. 13 kan du tage børnene med til en humoristisk, tankevækkende og filosofisk forestilling om ord og ordenes kraft, når der er Girafteater i Ishøj Kultur Café. Forestillingen hedder 'Et ord er et ord' og er for børn i alderen 5-10 år. Læs mere om forestillingen her.