Oplev en fortælleforestilling om gudeverdenens intriger

30.10.15
Lørdag den 7. november klokken 13 er der teater for børn, deres forældre og bedsteforældre i Ishøj Kultur Café. Skuespiller Jesper la Cour Andersen spiller ene mand forestillingen 'I guder!', hvor han vækker den nordiske mytologi til live. Iført 11 roller fører han dig med stort nærvær sikkert gennem gudeverdenens intriger og genvordigheder. Her er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Nordisk mytologi

Thor, Odin og alle de andre guder får ben at gå på, når skuespiller Jesper la Cour Andersen ene mand spiller forestillingen ”I guder!”. Her bliver den nordiske mytologi vakt til live på en både indlevende og interaktiv facon.

 Oplev den mægtige krigsgud i aktion, en luskegud bede om gode idéer og kærlighedsgudinden få nok af det hele. Se en kleppert af hingst hjælpe en gnom af en bygmester. Hold fast når Thor kommer hjem og hører, at Freja skal giftes. Bliv ikke skræmt, når hoppen får et underligt føl.

 Interaktivt teater

’I Guder!’ er en forestilling, der til forveksling minder om dit og mit liv. Den er interaktiv fordi du, som publikum, kan få indflydelse på fortællingens gang: Hvad ville du gøre hvis? Hvad skal Guden gøre?

 I den nordiske mytologi fortælles det, at regnbuen Bifrost skaber bro mellem menneskernes verden Midgård og gudernes verden Asgård. En verden, der ånder fred og ro, og hvor kun tordenguden Thor har svært ved at holde sig i ro. Måske derfor har han forladt Asgård i sin tordenvogn.

 Rygtet siger, han er ude for at jage jætter, men ingen ved det med sikkerhed, men derimod er det sikkert, at Det fortællende Teater opfører ’I Guder!’ lørdag den 7. november klokken 13 i Ishøj Kultur Café.

 Billetter til forestillingen ’I Guder!’

Du kan købe billetterne til løssalg, unge under 25 og øvrige voksne på billetlugen.dk.

 Men de billetter som kræver medlemskab, kan du kun købe i Ishøj Kultur Café, da du skal vise dit medlemskortet. Det gælder for medlemmer af Girafklubben og voksne ifølge med Girafmedlemmer. Er du endnu ikke meldt ind i Girafklubben, kan du gøre det både på Ishøj Bibliotek og i Ishøj Kultur Café.