Rejseguides til storbyer

Opdag Berlin med en spionforfatters briller sammen med Bo Tao Michaëlis, eller dyk ned i New Yorks gader med Niels Lillelund og dens jødiske kulturislæt med Martin Krasnik. Vi har pakket en række indsigtfulde, reflekterede og personlige historier om storbyer fra hele verden.

Vide verden

I bogserien 'Vide verden' kan du læse indsigtfulde, reflekterede og personlige historier om storbyer fra hele verden. De enkelte kapitler fungerer nærmest som essays eller artikler, hvor hver forfatter skriver om netop deres yndlingssteder, oplevelser og indsigter. På den måde indfanges deres forkærlighed for den by, de skriver om, også byens særlige atmosfære, som kan være svær at finde i almindelige rejseguides. 

Hver artikel afsluttes med nyttige faktaoplysninger, og bagerst findes et kort over byen - men egentlige praktiske oplysninger skal man måske supplere sig med i form af en mere gængs rejsefører.

Find hele 'Vide Verden' serien her. Du kan låne bøgerne på bibliotket eller læse dem på eReolen.

Turen går til Lonely Planet

Du kan også låne 'Turen går til' og 'Lonely Planet - Oplev' på eReolen og Lonely Planet på eReolen Global og læse dem på din tablet, så slipper du for overvægt i kufferten.

09.07.18