Kom med og oplev når Ishøj Bibliotek åbner dørene til vores helt nye brætspilscafe!

Henover sommeren vil vi hver mandag mellem 15 og 19 afholde en brætspilscafe og første gang bliver mandag den 19. juni!

Hver uge vil vi sætte vores brætspil frem og udvælge et spil som vi giver lidt ekstra opmærksomhed.  

Det første spil vi sætter fokus på er Munchkin-spillet af Steve Jackson. Munchkin er en kortspils klassiker. Det sjove spil er bygget op omkring parodier på en masse forskellige rollespil; det er fyldt med humor og kan bringe et smil frem på alles læber, uanset om man kender til rollespil, eller brætspil generelt.

Alle starter som et level 1 menneske, og skal kæmpe sig op til level 10, ved at besejre monstre og stjæle deres skatte. Undervejs kan man samle awesome udstyr, der kan gøre en stærkere og bedre til at kæmpe. Men alt kan ske i Munchkin, og dine medspillere kan både hjælpe dig, eller servere dig på et sølvfad til monstrene!

Kom og hyg dig med venner, familie og måske nye bekendtskaber

Du vælger selv om du vil spille et af bibliotekets spil eller om du vil have dine egne med. Vi har selvfølgelig nogle stykker af Munchkin-spillet, og du kan se hvilke spil biblioteket ellers har her.

Kom alene, eller kom med dine venner og hyg dig i brætspillenes verden - både ludo-fans og hard-core brætspilsnørder er velkomne!

Foruden spil, stiller biblioteket også kaffe, the, saftevand og lidt mundgodt frem, samt en spilleguru der kan hjælpe dig med reglerne.

 

Spillet henvender sig til aldersgruppen 13 år og op.

Her kan du se hvordan Munchkin spilles. Der er god chance for at lære et trick eller to, i dette spændende spil mellem Felicia Day, Sandeep Parikh, Wil Wheaton og selveste Munchkins skaber Steve Jackson!

Tags
Materialer
Reservér
  • Spil

Munchkin : kill the monsters, steal the treasure, stab your buddy

Af Steve Jackson (2009)
Læs mere