Lån en Lykkepose

Prøv lykken og lån en posefuld gode billedbøger tilpasset dit barns alder.

KULTURIUM Bibliotek er jo desværre stadig kun åbent for afhentning af reserveringer, men vi er ved at drukne i gode billedbøger, som savner at blive lånt og læst i. Så prøv lykken med en posefuld gode bøger tilpasset barnets alder – vælg mellem kategorierne ’de yngste’, ’3-4 år’ eller ’5-6 år’. Når du bestiller en Lykkepose får du både ny inspiration til højtlæsningen og er samtidig med til at holde en håndfuld af alle vores fantastiske historier i gang. 

  • Det eneste du skal gøre er at udfylde denne formular (nederst på siden)
  • Du kan hente bøgerne på biblioteket, når du har fået en bekræftelse fra os. Husk at du skal være registreret som låner, for at kunne prøve en lykkepose. Opret dig selv som låner med NemID her.
  • Biblioteket er åbent for afhentning af reserveringer og lykkeposer i hele vores åbningstid. 
  • Når du afhenter Lykkeposen skal du låne bøgerne i posen.

Det er ikke muligt at ønske specifikke titler eller på andre måder få poserne tilpasset – til gengæld kan vi lokke med overraskende læseoplevelser, som I måske aldrig ville have fået. Er der en helt bestemt bog, som I savner, så er der altid mulighed for at reservere den via vores hjemmeside eller bibliotek.dk.

Står I og mangler letlæsningsbøger til hjemmeundervisningen? Så læs her hvordan I bestiller en Letlæsningspakke.

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.