Kærlighed for børn og unge

21.02.21
Tjek ereolenGO <3

Det er ikke kun Kulturium Bibliotek, som lader kærligheden i alle dens former fylde på hjemmesiden for tiden. Også ereolenGO anbefaler netop nu lydbøger og ebøger for børn og unge om kærlighed og kærester. Her er både venner og fjender, som måske bliver kærester, romantisk fantasy, sjove kærlighedsbøger, kærlighed i fremtiden og pinlige dagbøger om forelskelse. 

I temaet om vampyr-kærlighed kan man ud over en stribe anbefalinger også få svaret på det store spørgsmål: Hvilke fordele og ulemper kan en forelskelse i en vampyr føre med sig? 

Tjek selvfølgelig også ereolenGo’s YA-tema. Her er der en hel stribe gode YoungAdult-bøger, hvor den svære kærlighed og alle dens forviklinger jo ofte indgår.

Som bruger af Kulturium Bibliotek kan ereolenGo’s mange lydbøger og ebøger lånes med pinkode og lånerkort/sundhedskort – men husk også at er dit barn/din teenager elev på en af Ishøj Kommunes folkeskoler kan de logge på med deres UNIlogin. Så er der adgang til en masse gode historier, som kan læses eller lyttes direkte på mobil, tablet eller PC.

Rigtig god fornøjelse og hav en dejlig vinterferie