Hvad skal DU læse i sommerferien?

Vær med i vores sommerkonkurrence

Her på biblioteket elsker vi at læse. Nogle læser fantasy, andre Young Adult, et par stykker læser faglitteratur og andre gider kun krimier. Fælles for os alle er, at vi elsker at læse.

For mit eget vedkomne, læser jeg ca. en bog om ugen, og når en ferie står for døren, har jeg altid en ordentlig stak bøger parat. Tænk, at gå på ferie uden læsestof, gys!

I år har vi som noget nyt, lanceret Litteraturbingo. Læs 12 bøger inden for 12 temaer på 12 måneder, og vær med i lodtrækningen om en kæmpe gavekurv. Og den udfordring er jeg personligt super glad for. Jeg har nemlig en hang til krimier, så jeg synes det er dejligt, at blive udfordret på mine læsevalg. Jeg har f.eks fået læst en graphic novel; Mowgli af Sarah Engell. Om en pige der bor i et mørkt rum, og en mor der, måske, måske ikke, er der. En fortælling hvor man selv skal udlede hvad det egentlig er der foregår, og når man så finder ud af det, sidder hjertet oppe i halsen og tårerne presser sig på. 

Nå, men tilbage til det vi kom fra, nemlig vores sommerkonkurrence.

Da vi elsker at læse, og samtidig er super nysgerrige på hvad andre læser, så har vi flikket en lille sommerkonkurrence sammen:

Send/giv os et postkort hvor du skriver hvad du skal læse i din sommerferie og hvor du skal læse det henne. F.eks skal jeg læse Skyggejægeren af Camilla Grebe og jeg skal læse den på  stranden i Spodsbjerg.  Hvis vi modtager dit postkort inden d. 30. august, er du med i lodtrækningen om lækre sommergaver.

På biblioteket kan du fra uge 28 hente et postkort,som vi har udfyldt med vores adresse og det hele.

Læs hvordan du er med i Litteraturbingo

Rigtig god sommer og god fornøjelse med din sommerlæsning