Dyt, Båt - Sikker i trafikken

På cykel eller til fods - tværs over fodgængerfelt eller parkeringsplads. Lige fra børnehavealderen er det vigtigt, at lære hvordan trafikken fungerer.

Trafikken er et emne, som mange børn er interesseret i - udnyt den nysgerrighed til gode snakke på vej til børnehave eller skole og til højtlæsning derhjemme. 

Her kommer KULTURIUM Børnebiblioteks bedste bud på netsteder og bøger til at snakke trafik og øve færdselsregler.

På Rådet for Sikker Trafiks hjemmeside er der gode råd til forældre, øvelser for børnene og simple forklaringer på trafikreglerne. Se f.eks. deres temaside for de 5-6-årige eller siden for de 7-9-årige. Der er også tilsvarende sider for både ældre og yngre børn.

Også hos Ramasjang er der sjov og læring med temaet Trafikstart, hvor I både kan møde Sikker & Søn, lave kreaprojekter og spille små spil, der øver trafikregler. 

Gode trafiksider på nettet kan hjælpe med at forstå færdelsregler, fodgængerfelter og alt det andet, som skal øves. Giv jer god tid, udforsk indholdet sammen på tablet eller computer: Læs højt, afprøv spil eller øvelser og mind børnene om indholdet, når I senere er ude på cykel eller til fods i trafikken.

 

God fornøjelse og husk at se jer godt for derude i trafikken

Vejskilt - legende børn
Vejskilt - legende børn
28.05.21
Tags