Børnefødselsdagen – mangler du også ideer?

26.03.21
Inspiration til lege, pynt og invitationer til børnefødselsdagen med Ramasjang

Snart åbner verden lidt mere op igen, og mon ikke alle de børn, som gik glip af en rigtig festlig fødselsdag med klassekammeraterne eller vennerne fra børnehaven savner at tage revanche med en ordentlig fødselsdagsfest i år?

Indtil det bliver muligt, så vil vi fra Kulturium Bibliotek gerne give alle børnefamilier lov at drømme og glæde sig til lidt mere normale tider i løbet af foråret og sommeren.
Og når så det bliver muligt – hvad finder man så på? Hvilke lege vil være sjove, hvordan skal invitationerne se ud og hvad skal der pyntes med?

Hvis ideerne ikke lige melder sig, så er der god inspiration at hente på Ramasjangs fødselsdags-temaside. Her kan der både hentes bordpynt, invitationer og skattejagt med Ramasjangmysteriet.

Andre ideer til lege eller aktiviteter kan findes og snuppes fra dette tema, hvor Ramasjang præsenterer en hel stribe bevægelseslege, f.eks. gode gamle Kongens Efterfølger eller Jorden er giftig, men I kan også lære nye lege som Banke Bøf eller Skorstensfejeren at kende.

Rigtig god fornøjelse med inspirationslæsningen – og med fødselsdagsfesten, når den kan holdes!