Fredagsanbefalingen

Denne fredag anbefaler vi filmen "Syv minutter over midnat", som kan ses på Filmstriben. Filmen er baseret på Patrick Ness' fantastiske roman "Monster.

Er du klar til en rørende og filmisk smuk oplevelse? 'Syv minutter i midnat' er både intens, rørende og sørgelig, og handler om et umage venskab mellem et kløgtigt monster og en ensom dreng.

Syv minutter over midnat - i biograferne 8. december 2016

12-årige Conor har det ikke nemt, hverken i skolen eller derhjemme. Hans far er flyttet til USA, og hans mor er syg, og derfor er han meget sammen med sin bedstemor, som ikke er særlig rar. Hverdagen er fyldt med drillerier, og Conor har svært ved at finde interesse for fagene i skolen. Han længes efter at have nogen at støtte sig til. En aften, præcis syv minutter over midnat, kommer monstret. Det er et kæmpe træ-lignende væsen, og det dukker op udenfor Conors soveværelsesvindue. For Conor er det en kærkommen flugt fra virkeligheden, og det store væsen viser sig at blive en uventet allieret. Væsnet dukker op hver aften syv minutter over midnat for at fortælle historier. Kraftfulde historier. I starten er det overvældende for Conor, men snart begynder han at finde styrken til at fortælle sin egen historie og tage magten over sit liv tilbage.

En smuk fantasy film for de større børn, baseret på bogen 'Monster' af Patrick Ness.

Se den på Filmstriben her.
 

 
Materialer