Filmanbefaling: Hell or High water

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – en moderne western

I Texas mister brødrene Toby og Tanner deres mor. Det viser sig at familiens ranch er i fare for at komme på tvangsauktion. Og de har brug for penge nu. Især fordi der er fundet olie på deres land. Tanner har før været i problemer med loven, men vil gøre alt for sin bror. Og Toby vil give sine sønner, mulighed for den fremtid han aldrig selv fik. Deres løsning bliver at røve den bank de skylder penge. De mener banken vil stjæle fra dem. Så nu stjæler de fra banken.
Men retfærdigt eller ej, bliver Texas Rangers sat på sagen. Marcus Hamilton bliver sat på sagen og han får hurtigt mistanke til de 2 brødre. Hamilton er på vej på pension og vil have den sidste store fangst med før han slutter. Det kan kun slutte med et opgør.

Toby og Tanner spilles af Chris Pine og Ben Foster. Politimanden der jager dem, med besk determination, spilles af Jeff Bridges. Dagens anbefaling Hell or High water, fra 2016, er en noir Western med anti-helte, store åbne landskaber og skydevåben.

Hell or High Water Official Trailer #1 (2016) - Chris Pine, Ben Foster Movie HD

 

Læs her hvordan du ser film på Filmstriben

Filmstriben kan nu ses med alle browsere. Du kan anvende Google Chrome, Firefox, Edge og Safari (Internet Explorer anbefalers ikke.).

Se Hell or high water på Filmstriben: