Er du Jedi eller Sith? - Hvilken side af kraften havner du på?

15.01.16
Er du klar til kampen om verdensherredømmet? Så kom til workshop på Ishøj Bibliotek lørdag den 23. januar mellem klokken 10.30 og 14.30

Onsdag den 16. december 2015 havde det længe ventede syvende kapitel i filmserien, som George Lucas påbegyndte i 1977, endelig premiere. Filmen foregår 30 år efter opgøret mellem Luke Skywalker, Darth Vader og Kejseren, der opløste Imperiet.
 
Forventningerne til filmen ’Star Wars: The Force Awakens’ har været tårnhøje, og reaktionerne positive.
 
Nu kaster Ishøj Bibliotek sig ind i kampen mellem det gode og det onde, og præsenterer en workshop, hvor man kan lave sit eget lyssværd. Workshoppen lørdag den 23. januar mellem klokken 10.30 og 14.30 er for alle, men kræver at du henter en gratis billet på Ishøj Bibliotek. Det kan du gøre fra fredag den 8. januar.
 
Workshoppen er arrangeret sammen med Rollespilsakademiet.
 
Du kan selvfølgelig få forskelligfarvet latex afhængig af, om du er en Jedi eller en Sith. Så hvad er du? Jedi eller Sith? Bruger du som Jedi-ridder Kraften som et middel til at skaffe dig viden, og til at forsvare dig med – og aldrig til angreb? Eller vil du opnå kontrol over galaksen? Hvad vil du bruge din kraft til, og hvilken farve skal dit sværd have?
 
Gode erfaringer med Rollespilsakademiet
Ishøj Bibliotek har tidligere haft besøg af Rollespilsakademiet. Og med stor succes. Rollespilsakademiet blev stiftet 2006, og de forsøger at ændre verden gennem rollespil, leg og læring - og ikke mindst humor. De har lavet rollespil på skoler, SFO'er, museer, i kirker og en enkelt gang på den grønlandske indlandsis. Og nu igen på Ishøj Bibliotek.
 
May the Force be with you!