Elefantmanden – en sandfærdig historie

28.01.16
Lørdag den 13. februar klokken 15 kommer teaterforestillingen ’Elefantmanden’ til Ishøj Kultur Café. Forestillingen, der i 2015 blev Reumert-nomineret for årets dramatiker, er inspireret af den sande historie om Joseph Merrick, som grundet sine fysiske misdannelser også blev kaldt for ’elefantmanden’ i slutningen af 1800-tallet.

’Elefantmanden’ er historien om Joseph, der er født med en sygdom, som har gjort ham til et misfoster. Han bliver hånt, ydmyget og udstillet i en omrejsende cirkus, et såkaldt ’freak show’. Hans skæbne tager pludselig en uventet drejning, da freakshowet bliver lukket af politiet og lægen Frederick Treves og hans kone Sally tager ham til sig på et hospital i London. En bevægende historie om at være anderledes, og om hvordan vi behandler dem, der ikke passer ind i samfundets normer.
 
Forestillingen er for alle, børn dog fra 10 år.
 
Om holdet
På scenen kan du opleve et stærkt hold bestående af Morten Bo Koch, Johanne Nørregård-Nielsen og Sune Kofoed. Instruktøren Kurt Bremerstent er manden bag de anmelderroste forestillinger ’Klokkeren’ og ’Hesten’, som blev nomineret til en Reumert-pris og vandt Danmarks Teaterforeningers pris for årets børneteaterforestilling 2012.
 
Billetter til forestillingen ’Elefantmanden’
Du kan købe billetterne til løssalg, unge under 25 og øvrige voksne på billetlugen.dk.
Men de billetter som kræver medlemskab, kan du kun købe i Ishøj Kultur Café, da du skan vise dit medlemskort. Det gælder for medlemmer af Girafklubben og voksne ifølge med Girafmedlemmer. Er du endnu ikke indmeldt i Girafklubben, kan det ske både på Ishøj Bibliotek og i Ishøj Kultur Café.