Vinterberg på Filmstriben og i biografen

Vi anbefaler Thomas Vinterberg-film fra Filmstriben

Torsdag den 24. september havde Thomas Vinterbergs nye store drama Druk premiere i biografen, blandt andet i vores hyggelige, lokale biograf. Se trailer, info og spilletider på Kulturium Biografs hjemmeside.

I forbindelse med filmen, anbefaler vi Thomas Vinterberg-film fra Filmstriben, som du kan nyde hjemme fra sofaen, eventuelt som opvarmning til 'Druk'.

Festen - se den på Filmstriben

Familie og venner er samlet for at fejre Helges 60 års fødselsdag. Under middagen holder den ældste søn en tale, der afslører en forfærdelig familiehemmelighed. I løbet af aftenen oprulles lag på lag af den grufulde fortid. Medvirkende: Ulrich Thomsen, Thomas Bo Larsen, Paprika Steen, Henning Moritzen og Birthe Neumann

De størte helte - Se den på Filmstriben

I filmen 'De største helte' er Karsten på udgang fra fængslet, da han får at vide, at han har en 12-årig datter. Sammen med sin ven Peter tager han ud for at møde hende. De finder ud af, at hun har problemer med sin stedfar, og tager hende med til Sverige, på flugt fra politiet og stedfaderen. Medvirkende: Thomas, Bo Larsen, Ulrich Thomsen, Bjarne Henriksen og Mia Maria Back

Submarino - se den på Filmstriben

Nick og hans lillebror har traumer fra deres opvækst. Som voksne har de intet med hinanden at gøre. Nick er en selvdestruktiv bombe, mens lillebror er narkoman og alenefar. Nick forsøger kontakt, mens lillebrors faderværdighed perforeres af heroinsprøjten. Medvirkende: Jakob Cedergren og Peter Plaugborg.

Filmstriben

Læs mere om bibliotekernes online filmtilbud, Filmstriben og hvordan du bruger den.