Markante forfattere - på engelsk

Hvorfor ikke lytte til en engelsk lydbog? Emma fra eReolen anbefaler en række markante forfattere som du kan finde på eReolen Global og lytte til eller læse direkte på din mobil.

Jeg læser mange bøger på engelsk og kan virkelig godt lide at lytte til amerikanskproducerede lydbøger (de er bare så lækkert produceret!), men jeg synes ind i mellem, jeg har svært ved at finde frem til, hvilke bøger jeg skal vælge, fordi de udenlandske forfattere ikke fylder helt så meget i det danske mediebillede. Af samme grund elsker jeg at støve rundt i boghandlere, når jeg er ude at rejse, så jeg kan se, hvad der står forrest på hylderne her. 

Har du det på samme måde - eller kunne du bare godt tænke dig at dykke ned i et helt nyt forfatterskab, så tag et kig på boglisten herunder. Her har jeg samlet nogle af de mest markante udenlandske forfattere, hvis bøger kan lånes på eReolen Global. Det er forfattere, som har vundet priser, har været særligt omdiskuterede, fået fantastiske anmeldelser eller på andre måder har markeret sig på den internationale litteraturscene. 

/Emma, redaktør på eReolen

Lyt og læs med eReolen Global

Her kan du læse om hvordan du låner, lytter og læser med eReolen Global og LIBBY app'en.

OBS. Hvis du bruger den gamle app til Android, skal du ind på hjemmesiden for at se bøgerne på listen. Så snart den nye app er klar, vil det også være muligt at se de engelske titler fra eReolen Global der.