Velkommen på biblioteket

Af Anonym (ikke efterprøvet)
13.05.20
Biblioteket holder åbent næsten som normalt, dog med nogle ændringer og begrænsninger.

Kulturium Bibliotek holder åbent næsten som normalt. Vi følger hele tiden Sundhedsstyrelsens retningslinjer og har åbnet op for de service der tillades.

Brug af biblioteket

Du kan komme ind på bibliotket via begge vores indgange, både fra Byhaven og Ishøj Bycenter. Der er adgang til hele biblioteket, og personalet står til rådighed til hjælp med fremsøgning og fremfinding af materialer.

Krav om brug af mundbind eller visir

Gælder fra torsdag den 27. oktober. 

Der er indført krav om mundbind eller visir i alle indendøres områder, dog ikke når man sidder ned. Kravet gælder både gæster og ansatte, der har kontakt med gæster.

Reservering af materialer

Vi håber stadigvæk, at du reserverer dine materialer hjemmefra via hjemmesiden, app'en eller bibliotek.dk. Du kan afhente dem på reservationshylden i bibliotekets åbningstid, eller i Bibboksen i Bycentrets åbningstid, når du har modtaget en afhentningsbesked fra os. Se vejledningen til at reservere på hjemmesiden her.

Print

Du kan sende print til vores printer med Princh fra din egen computer eller mobil. Se hvordan du printer med Princh her.

Computere

Du skal bestille tid og må bruge computerne i op til 55 minutter om dagen. Du får udleveret tastatur i infopoint (Husk legitimation)

Kopi

Kopi er selvbetjening, vi kan ikke veksle i forbindelse med kopi eller modtage betaling på MobilePay eller kort, du skal derfor have lige penge. Se priser på kopi her.

Du kan bestille materialer fra andre biblioteker

Det nationalelånesamarbejde er åbent. Du kan derfor bestille materialer via bibliotek.dk og få dem sendt til Kulturium Bibliotek. 

Åbningstider

Mandag til torsdag: 8.30 - 19

Fredag: 8.30 - 17

Lørdag: 10 - 15

Biblioteksservice tilgængelige online

- Men ikke i det fysiske bibliotek

Oprettelse af ny låner

Du kan oprette dig selv som låner ved Kulturium Bibliotek med NemID her på siden så længe du er fyldt 15 år.

Du kan ikke oprette dit barn som låner i øjeblikket. Er barnet bosat i Ishøj kommune og går i folkskole kan barnet låne på eReolen GO med unilogin.

Betaling af gebyrer

Læs hvordan du betaler gebyrer og erstatninger på hjemmesiden og i app'en Biblioteket.

Har du spørgsmål angående dine mellemværende kan du kontakte biblioteket på telefon: 4357 7171 eller mail: isbib@ishoj.dk.

Spørg bibliotekaren

Hvis du skal have hjælp med større emnesøgninger hjælper vi selvfølgelig gerne, men digitalt. Du kan spørge bibliotekaren om hjælp her.

eBøger, Filmstriben og netbaser

Du kan selvfølgelig også stadigvæk bruge vores digitale tilbud. Vi har samlet en hel masse inspiration under overskriften Biblioteket hjemmefra. Du kan også læse om de enkelte digitale tilbud her.

Biblioteksservice som ikke er tilgængelige

Vi følger regeringens retningslinjer, der er derfor en del af vores service som du ikke kan få adgang til i øjeblikket.

Betaling af gebyrer med kontanter

Gebyrer og erstatninger kan betales via hjemmesiden og i app'en, læs hvordan her. Har du spørgsmål ring eller mail til biblioteket.

Informationer om bibliotekets åbningstider og service under Corona opdateres løbende.