Oplevelser i vintersolen

29.01.21
Tag på opdagelse i Ishøj og på Vestegnen

Det er koldt derude for tiden, men hop i det varme tøj og nyd vintersolen, når den viser sig – det er sjovt at udforske Ishøj og resten af Vestegnen på alle tider af året.

I denne omgang har vi et par tips til spændende udflugtsmål i regionen for store og små.

På hjemmesiden detskeriishoj.dk, kan du blandt andet finde inspiration til gode oplevelser udendørs i Ishøj Kommune . Gåture, vind i håret og flot natur.

Vidste du egentlig, at her er hele 13 offentlige legepladser og desuden mulighed for udendørs-fitness? Du kan finde en god oversigt over adresser på legepladser og fitnessområder i Ishøj her. Udsigtstårne, dyrepark eller leg i havneområdet er bare et par af mulighederne. 

Hvis I vil lidt udenfor kommunegrænsen, så er der mulighed for at lære Vestegnen og vores nabokommuner at kende på en jagt efter Vestegnens skjulte kæmper. Kæmperne, som er bygget af kunstneren Thomas Dambo, er virkelig et besøg værd. Læs mere om Thomas Dambo.

Ishøjs egen kæmpe Oscar under Broen vil nogen måske allerede kende fra besøg i området ved Arken, men ud over de fem andre på Vestegnen, så kan I også læse om – og måske besøge – deres slægtninge, som er dukket op over det meste af Danmark. Læs mere om kæmperne her.

God fornøjelse med udforskningen!