Kulturium lukket

Vi følger naturligvis regeringens beslutning og derfor er Kulturium fra 12. marts lukket. Det gælder biblioteket, musikteateret og biografen.

OPDATERING

Vi er her stadig <3 
 ...Og vi kan næsten ikke vente til 18. maj hvor bibliotekerne over hele landet åbner for indlån- og udlån. Hvordan det helt præcis kommer til at blive finder vi ud af i løbet af de kommende dage i takt med at retningslinjer modtages - Så vi også på biblioteket kan passe godt på hinanden <3 

Indtil da kan reserveringer fortsat afhentes mandag fra 15-17 og onsdag fra 11-13. 

Jeg skulle hilse fra hele personalet og sige at vi glæder os 

Varme hilsner
 Marie
 // Leder af Kulturium​

 

 

Kære gæster og brugere af Kulturium, 

Vores statsminister sagde d. 11. marts; "Vi er vant til at søge fællesskabet ved at være tæt, nu skal vi stå sammen ved at holde afstand. Nu er der brug for samfundssind.". Hun sagde også at alle kulturinstitutioner lukker nu (hurtigst muligt og senest på fredag d. 13. marts). Alle ikke samfundskritiske offentlige ansatte sendes hjem.

Vi følger naturligvis regeringens beslutning og derfor er Kulturium fra 12. marts lukket. Det gælder biblioteket, musikteateret og biografen. Alle planlagte arrangementer søges flyttet til senere på året - er dette ikke muligt aflyses de. Der vil hurtigst muligt komme særskilte informationer ud angående de enkelte arrangementer. Men bær over med os - da der er mange foranstaltninger der skal træffes de kommende dage.

Der vil ikke kunne afleveres bøger på biblioteket i perioden. Vi opkræver selvfølgelig ikke gebyrer for materialer som skulle have været afleveret i perioden, men forny gerne på hjemmeside eller app. Vi opfordrer desuden til at bruge vores mange online ressourcer f.eks. ereolen. 

Vi tilbyder nu (fra den 23. april, red.), at du kan reservere bibliotekets materialer og afhente dem på begrænsede tidspunkter. Læs mere her.

Der vil besvares mails og telefoniske opkald i hele perioden indenfor almindelig kontortid. 

Vi vil løbende opdatere hjemmeside og sociale medier ift. udviklingen.

Pas på hinanden

Gode hilsner
Marie Herborn 
// Leder af Kulturium

 

Opdatering den 6. april: Lukningen af kulturinstitutioner er i dag forlænget til og med den 10. maj.