Endnu mere Sommerbog - videoer og krea til ferien

15.06.21
Som sædvanlig kan læseglade Ishøj-børn være med i Sommerbogen hos Kulturium Bibliotek. Sommerbogens hjemmeside tilbyder inspiration, krea-aktiviteter og videoer med kendte forfattere.

Sommerferie betyder god tid - både til at spise is eller sove længe og til at lytte lydbøger eller læse gode bøger i hængekøjen, sommerhuset eller flyveren sydpå. Tilmelder du dig læsekonkurrencen Sommerbogen kan hyggelig sommerlæsning endda føre til en gratis boggave fra Kulturium Bibliotek og sjove læseudfordringer til sommerdagene.

Sommerbogen har faktisk også en hjemmeside med forskellige krea-aktiviteter, videoer med kendte forfattere og andre sjove sager til en dag, hvor du keder dig og mangler lidt inspiration: 

Hvis du har printer derhjemme eller kommer ned på biblioteket med dine forældre, så kan du for eksempel printe fine bogmærker - der er både et langt bogmærke til høje bøger og et kortere bogmærke til mindre bøger. Her kan du også printe og klippe en solskygge, så du får en fin Sommerbog-cap til at tage med på stranden eller du kan lave din egen vimpel til at pynte yndlingslæsehulen op med.

Når du har set de tre interviews med Kenneth Bøgh Andersen, Nicole Boyle Rødtnes eller Kasper Hoff, så får du måske lyst til at læse noget de har skrevet, så vi har tilføjet en håndfuld af deres allerbedste bøger herunder.

Kulturiums Børnebibliotek ønsker alle en dejlig sommerferie og god fornøjelse med sommerlæsningen.

Har du endnu ikke tilmeldt dig Sommerbogen, så kan det stadig nås. Du kan læse mere om Sommerbogen og om hvordan du tilmelder dig i den her nyhedsartikel.