Åbning for lån og aflevering

13.05.20
Vi har åbnet for lån og aflevering på biblioteket. Men ikke andre services.

Fra mandag den 18. maj har Kulturium Bibliotek holdt åbent i begrænset omfang. Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og åbner derfor kun for lån og aflevering. 

Lån og aflevering

Du kan komme ind på bibliotket via hovedindgangen i Ishøj Bycenter. Der vil være adgang til området omkring Informations Øen, hvor du kan afhente reserveringer på reservationshylderne, få hjælp til at finde materialer og låne på selvbetjeningsmaskinerne. Personalet vil være til rådighed til hjælp med fremsøgning og fremfinding af materialer.

Fra torsdag den 28. maj er der åbnet op for adgang til voksenbiblioteket. Der er få siddepladser til studiebrug. Du kan nu også sende print til vores printer med Princh fra din egen computer eller mobil. Se hvordan du printer med Princh her.

Vi håber statidvæk, at du reserverer dine materialer hjemmefra via hjemmesiden, app'en eller bibliotek.dk. Du kan afhente dem på reservationshylden i bibliotekets åbningstid eller i Bibboksen i Bycentrets åbningstid, når du har modtaget en afhentningsbesked fra os. Se vejledningen til at reservere på hjemmesiden her.

Du kan igen få materialer fra andre biblioteker

Det nationalelånesamarbejde åbnede op mandag den 18. maj. Du kan derfor igen bestille materialer via bibliotek.dk og få dem sendt til Kulturium Bibliotek. 

Uafhentede reserveringer

Har du reserveringer stående på afhentningshylden fra før nedlukningen kan de afhentes til og med onsdag den 27. maj. 

Åbningstider

Mandag til torsdag: 10 - 19

Fredag: 10 - 17

Lørdag: 10 - 15

(Biblioteket holder lukket Kristi Himmelfart, i Pinsen og Grundlovsdag)

Telefontider

Telefonen er åben mandag til fredag kl. 11-15

Biblioteksservice tilgængelige online

- Men ikke i det fysiske bibliotek

Oprettelse af ny låner

Du kan oprette dig selv som låner ved Kulturium Bibliotek med NemID her på siden så længe du er fyldt 15 år.

Du kan ikke oprette dit barn som låner i øjeblikket. Er barnet bosat i Ishøj kommune og går i folkskole kan barnet låne på eReolen GO med unilogin.

Betaling af gebyrer

Læs hvordan du betaler gebyrer og erstatninger på hjemmesiden og i app'en Biblioteket.

Har du spørgsmål angående dine mellemværende kan du kontakte biblioteket på telefon: 4357 7171 eller mail: isbib@ishoj.dk.

Spørg bibliotekaren

Hvis du skal have hjælp med større emnesøgninger hjælper vi selvfølgelig gerne, men digitalt. Du kan spørge bibliotekaren om hjælp her.

eBøger, Filmstriben og netbaser

Du kan selvfølgelig også stadigvæk bruge vores digitale tilbud. Vi har samlet en hel masse inspiration under overskriften Biblioteket hjemmefra. Du kan også læse om de enkelte digitale tilbud her.

Biblioteksservice som ikke er tilgængelige

Vi følger regeringens retningslinjer og har kun åbnet for lån og aflevering i det fysiske bibliotek. Der er derfor en del af vores service som du ikke kan få adgang til i øjeblikket.

Kun kortvarigt ophold

Du må kun opholde dig kortvarigt på bibliotket i forbindelse med lån af materialer. Børneafdelingen er helt lukket af. Alle aviser og stole er fjernet. 

Der er få enkeltstående studiepladser som kan benyttes i længere tid, hvis retningslinjerne ellers overholdes.

Internet og computere

Internet og computere. Personalet har ikke mulighed for at printe for dig. Du kan selv printe med Princh fra din egen computer eller mobil.

Fysisk betaling af gebyrer

De skal betales via hjemmesiden og app'en. Har du spørgsmål ring eller mail til biblioteket.

Informationer om bibliotekets åbningstider og service under Corona opdateres løbende.