Projektspillet

Lær om de forskellige faser i projektopgaven gennem spil.

Klassetrin: 8. og 9. klasse.

Fag: Alle fag hvor der arbejdes med større opgaver eller projekter. Særligt oplagt i forbindelse med projektopgaven. Projektspillet kan med fordel kombineres med ’Informationssøgning og kildekritik’. Tilsammen giver de to besøg flere vinkler på projektarbejde og søgning og klæder eleverne bedre på til fremtidige opgaver.

Indhold: Kulturium Bibliotek tilbyder et besøg, hvor en eller flere klasser ad gangen (max 30 elever), kan prøve kræfter med spillet ’Projekt’: Et værktøj designet til at føre eleverne gennem de forskellige faser i en projektopgave, så de klædes bedre på til fremtidige projekter.

Formål: At klæde eleverne bedre på til opgaveskrivning og projektforløb gennem et spil.
 

Tid: Hele året. Tidspunktet tilrettelægges sammen med skolen, så det passer med elevernes arbejde med en større opgave. Udbyttet bliver størst, hvis besøget ligger i starten af opgaveskrivningen.

Sted: Kulturium Bibliotek.

Varighed: Selve spillet foregår over 2 lektioner (1 modul) med eleverne inklusiv introduktion, gennemgang og snak om formålet med at spille spillet. Hvis ikke læreren kender til spillet, tilbyder biblioteket et forberedende møde, hvor spillet præsenteres og spilles.

Tilmelding:

Henriette Lind Nissen, 24 59 72 37, helni@ishoj.dk
John Fuglø, 20 68 96 57, jfugl@ishoj.dk