Coding Pirates

Kreativ programmering for børn og unge.

Er du mellem 7 og 17 og vil du gerne lege med teknik? Lære at bygge og skabe spil med kreativ programmering, så skulle du tilmelde dig et forløb hos Coding Pirates.

Coding Pirates er en frivillige forening, der har til formål at udvikle børn og unges produktive og kreative it-kompetencer via afholdelse af ugenlige klubaftner, workshops og meget andet. Du kan se meget mere omkring Coding Pirates, og hvad vi laver på codingpirates.dk.

Vi har en Coding Pirates afdeling på KULTURIUM BIBLIOTEK, hvor vi mødes hver torsdag kl. 17-19. Prisen er 500 kr. pr. sæson. En ny sæson starter hvert halvår, i start januar og start september.

Tilmelding

Tilmelding skal ske på codingpirates.dk/tilmelding
Når du skriver dig på , er det ikke det samme som, at du er tilmeldt et hold, men at du er skrevet op på ventelisten.
Hvis du tidligere har været opskrevet eller medlem, er det vigtigt, at du jævnlig checker din status i systemet. Læs mere om det her.

Hvis du er på en tablet og har svært ved at se formularen nedenfor (overskriften “Tilmelding til Coding Pirates” mangler), så gå direkte til tilmeldingen i stedet.
 

Frivillige

Vil du være med til at lege med it og teknologi, sammen med børn og unge? Bor du i Ishøj eller i nærheden heraf? Så er det måske dig vi søger til at være frivillig hos Coding Pirates Ishøj!