Kulturium Salonen

Salonen er for mennesker med interesse i kultur og fællesskaber

I Salonen har du mulighed for at møde andre kulturinteresserede mennesker og i fællesskab få nye og berigende oplevelser indenfor litteratur, kunst og kultur.

Kulturium Salonen er et kulturelt fællesskab for dig, der læser eller interesserer dig for skønlitteratur, går til udstillinger eller gerne vil. Måske har du lyst til at høre om nye trends og tendenser, lytte til andre menneskers læseoplevelser, besøge forlag, bese museer eller bare dele din begejstring for bøger eller bogen som kunstværk med andre.

Er Salonen noget for dig? Bliv medlem

Du tilmelder dig Kulturium Salonen, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev 'VoksenNyt'. Gå til nyhedsbrevene her. Det er gratis at være medlem.

Få 25 % rabat på teater

Som noget nyt pr. 1/1 2022 kan medlemmer af Salonen  få 25% rabat på alt (voksen)teater i musikteatret. Det er nødvendigt at tilmelde sig Kulturium Salonen på musikteatrets hjemmeside via kulturium.dk for at opnå rabat til teater (også hvis du allerede er medlem af Salonen). Læs mere om alle Kulturiums nye medlemskaber på musikteatrets hjemmeside her