Mediestream

Mediestream

Adgang
Kun adgang på biblioteket
Danmarkshistorien fortalt i danske aviser.

Er du slægtsforsker? Er du historieinteresseret eller studerende og interesseret i primærkilder fra da Titanic sank, kvinderne fik stemmeret eller da H.C.Andersen udgav sit første værk? Dyk ned i historiske danske aviser fra 1666 til 2001.

Kom i gang med Mediestream

Mediestream kan kun bruges på biblioteket. Du må må downloade, kopiere og distribuere indholdet i Mediestream Folkebibliotek til personligt brug.

Kom i gang med at søge i Mediestream på biblioteket.

Kilder til din opgave med Mediestream

 

Søg kun i det, du har adgang til

Mediestream har et indhold som ikke er dækket af et abonnement på Mediestream Folkebibliotek. Dels er der aviser, som ikke er omfattet af abonnement på Mediestream Folkebibliotek, og dels er der radio, tv og reklamefilm.

For at frasortere søgning (og søgeresultater) på disse er det en god idé at markere radioknappen "søg kun i det, du har adgang til". Dermed afgrænses brugerens søgning til "kun" at omfatte de 10 mio. avissider.

Mediestream - kun det du har adgang til

Hvilke avistitler findes på Mediestream

Mediestream Aviser indeholder en række avistitler, der betragtes som ”ejerløse”. Fra og med september 2017 kan du både søge og læse i disse aviser på en lang række danske folkebiblioteker.