eBøger og medier - Dit digitale bibliotek

Du kan finde næsten alt hvad du skal bruge på nettet. Som borger i Ishøj kommune har du adgang til en lang række digitale tjenester. Du kan bruge dem på din computer, smartphone eller tablet.

Bibliotek.dk
Bibliotek.dk er en fælles portal for alle danske offentlige biblioteker: folkebiblioteker, fagbiblioteker, forskningsbiblioteker, uddannelsesbiblioteker og universitetsbiblioteker.
Du kan bestille de fleste materialer til afhentning på Ishøj Bibliotek - en del materialer ligger på nettet så du har direkte adgang til dem. 

eKurser
eKurser.nu er en portal, der samler små kurser om hverdags IT.  Med kurserne kan du lære at udnytte services, som stilles til rådighed på internettet. Eksempelvis eReolen, Sikkerhed på nettet og GPS i mobilen.

eReolen og Filmstriben
Læs og lyt til bøger via eReolen og se film med Filmstriben på din pc, tablet eller smartphone.

Netbaser 
Netbaser er information om alle de databaser, Ishøj Bibliotek giver adgang til. De fleste af dem kan du også bruge hjemmefra med dit bibliotekslogin.

Studerende
Vi har den litteratur du skal bruge til dine studier, fysisk eller online. Biblioteket har tusindvis af bøger at gribe fat i og gratis databaser hvor du kan finde viden her og nu. Bibliotekarerne står altid på spring klar til at hjælpe dig.