Voksne

Strikkeworkshop - Tern

Billetsalget er ikke åbnet
Tern er en klassiker og igen en del af modebilledet. Kom til en spændende og farverig workshop, hvor du vil blive vist forskellige måder at få tern på dit strik på.
Tid
16:30 - 19:00
Pris
Adgang: Gratis

Alle kan være med, både nybegyndere og øvede strikkere, for det vigtigste på denne workshop, er ikke, om man er god til at strikke, men om man har lyst til at ”lege” og eksperimentere med garn og farver. Som deltager vil du helt sikkert bliver overrasket over hvordan dit strik kan ændre udtryk fra almindelig retstrik i klare defineret striber til det lækreste ternede tekstil.

Lektier inden workshoppen

NB! For at vi kan nå det hele, får man lektier for til denne workshop; 2 prøver der skal strikkes i forvejen. En prøve i retstrik i striber efter eget valg og en prøve i glatstrik med enkelte vrangmasker, og ligeledes med striber efter eget valg. Ved tilmelding tilsendes tekst og anvisninger på prøverne.

Underviser: Stine Hoelgaard Johansen
Deltagerne medbringer: 2 strikkeprøver + samme garn og evt. flere farver + stor stoppenål + en hæklenål som matcher det garn som den glatstrikkede prøver er strikket i.
Stine medbringer: Forskellige ternede modeller til inspiration samt ekstra hæklenåle.

Arrangementet er gratis og billetter kan bookes på bibliotekets hjemmeside fra en måned før arrangementet.