Voksne

Kulturium Sommerdage i Byhaven

Den 10. august kan du opleve Østkyst Hustlers, Ishøj Ungdom og Eventyrorkestret
Tid
13:00 - 17:00
Sted
Ishøj Byhave
I samarbejde med
Kultur- og fritidsudvalget

Igen i år inviterer Kultur- og fritidsudvalget til ‘Kulturium Sommerdage i Byhaven’ den 8. juni, 13. juli og 10. august.

Der vil være underholdning for både børn og voksne alle dage, og mulighed for at købe mad og drikke.

Det er gratis at deltage, bare mød op.

Program for den 10. august:
13.00 – Eventyrorkestret
14.00 – Ishøj Ungdom
15.45 – Østkyst Hustlers

Eventyrorkestret:
En koncert med Eventyrorkestret tager udgangspunkt i Stine Michels tre cd’er ‘Mosekonen brygger’, ‘Ønskeegen’ og ‘Himmelhøj’. Musikken er en blanding af folk, verdensmusik og pop. Der fortælles små sjove og finurlige historier undervejs, danses og spilles på mange instrumenter. Børnene inddrages i koncerten med rim og remser, dans og små melodiske linjer.

Ishøj Ungdom:
Ishøj Ungdomsskole har de sidste mange år prioriteret musikken, og i særdeleshed den urbane genre, derfor har vi givet dem muligheden for at kommer og spille deres musik i Ishøj Byhave. De unge knokler hver eneste uge på, at blive bedre og forfine deres musik. Vi ser frem til at se, hvad fremtidens musikere render rundt og roder med.

Østkyst Hustlers:
Danmarks deffeste band kommer til Ishøj. Vi ser frem til at bringe hiphoppen til Ishøj når vi får besøg af legenderne fra Østkyst Hustlers. Med deres humoristiske, historiefortællende og energifyldte show er vi slet ikke i tvivl om, at det bliver en helt fantastisk dag, hvor vi både kommer til at opleve old school hiphop, og den fremtidige hiphop.

Vi glæder os til at se jer i Ishøj Byhave alle tre lørdage i løbet af sommeren.

Læs mere om de tre sommerdage i byhaven her.

Arrangementerne er selvfølgelig gratis for alle, og man behøver ikke at have billet.