Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
0:00 - 23:55
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Skriv selv

Novellekonkurrence: Fortællinger mod Vest

06.06.17
Er du den næste store forfatter på Vestegnen? Er du over 18 år? Så deltag i novellekonkurrencen Fortællinger mod Vest - På elektrisk grund; en novellekonkurrence for voksne.

Det eneste det kræver er, at du elsker at skrive, og at du er over 18 år. Det er ligegyldigt, om novellerne er fiktive eller dokumentariske, men Vestegnen skal spille en rolle! Derfor skal din fortælling indeholde et stednavn – enten et vejnavn, en institution eller lignende. De skal også forholde sig kulturugens tema, som er ”På elektrisk grund”. Alt dette kan du læse mere om på Kulturugens hjemmeside: www.vkir.dk/fortællingermodvest.

Du kan indsende din novelle på max. 5 sider som word-dokument eller pdf til vestegnsnovelle@gmail.com fra nu af og frem til senest den 1. august med angivelse af navn, fødselsdato, e-mail og telefonnummer - men kun i selve mailen. Din fortælling om Vestegnen skal nemlig være anonym, når den vurderes af dommerkomiteen. Læs mere om retningslinjer for konkurrencen samt kulturugens tema på www.vkir.dk/fortællingermodvest.

Festlig prisoverrækkelse og gode præmier

Når vi har modtaget alle novellerne, vil en jurykomite bestående af forskellige kulturpersonligheder vurdere novellerne og i fællesskab finde en 1., 2. og 3. plads. Deltagerne i konkurrencen får besked om de har vundet, når jurymedlemmerne i dommerkomiteen har valgt de tre vindernoveller. Det vil sige ca. en uge inden præmieoverrækkelsen. Denne kåring af vinderne finder sted under Vestegnens Kulturuge lørdag den 9. september i Hvidovre. Tid og sted offentliggøres i løbet af sommeren. Udover de gode præmier står der en masse respekt og anerkendelse på højkant!

”Fortællinger mod Vest” arrangeres af bibliotekerne i Albertslund, Hvidovre, Ishøj, Rødovre og Taastrup.