Om dette arrangement

Tid
12:00 - 13:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Ishøj Byhave
2635 Ishøj
Målgruppe
For alle
Kulturium Sommer

Torsdagspicnic med Klovnen Knud

09.07.20
Fællespicnic i byhaven og underholdning med Klovnen Knud

Tag med på en cirkusrejse hvor trylleri, jonglering, sang, musik og ægte poetiske klovnenumre bliver forenet og giver magiske øjeblikke i denne interaktive cirkusforestilling. Knuds seje cirkusshow er med til at få lattermusklerne i gang hos både børn og voksne.

Arrangementet er gratis - men der skal bestilles et picnictæppe. Medbring egen picnickurv eller tilkøb en lækker let frokost til dit bestilte tæppe. 

PICNICKURV
Voksen 70 kr. Sesambagt laks på marineret fennikel Stegt kylling med sweet chili og lime Italiensk pølse med hvid bønnepuré Pastasalat med oliven, favabønner og feta 2 slags ost med rødløgsmarmelade Koldhævet brød og tapenade

Børn 50 kr. Kyllingespyd med kokos og peanuts Grillspyd med oksekød og grillet grønt Pastasalat med oliven, favabønner og feta Koldhævet brød og tapenade

 

Bestil billet til arrangementet m/u picnickurv her.

 

Om arrangementet: 

Hver torsdag kl. 12 i uge 28-32 holder vi fælles picnic i Ishøj Byhave. Vi sørger for, at der er picnictæpper, mulighed for at forudbestille en picnickurv, samt køb af drikkevarer. Det er gratis at deltage, men der skal bestilles et picnictæppe. Der er plads til 6 gæster på et tæppe.

Derudover vil der også være underholdning hver torsdag med bl.a. Chapper, Klovnen Knud, OAK mm. Ligesom det vil være muligt at opleve lidt af hvad sommerholdet har arbejdet med i løbet af ugen. Vi glæder os til at se jer til en hyggelig picnic i vores allesammens byhave.