Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
195 kr./156 kr. for medlemmer af Salonen
Lokalitet
Kulturium Musikteater
Ishøj Østergade 28
2635 Ishøj
Målgruppe
For voksne
Kulturium Salonen

Dan Turéll + Halfdan E. - Telefon til afdøde feat. Mads Wille

29.01.21
Forestilling i musikteatret - rabat til salonmedlemmer

Gå ikke glip af Dan Turèll + Halfdan E LIVE!

Efter 28 års ventetid kan du endelig komme til at opleve dine yndlingsnumre med Dan Turèll + Halfdan E LIVE. Det sker, når Halfdan E og band rammer de danske livescener med en af Danmarks bedste skuespillere, Mads Wille, som stemmen i front.
Tilbage i 1993 var det et unikt og meget populært projekt, som den legendariske digter Dan Turèll og den musikalske troldmand Halfdan E satte i gang. En ny og let tilgængelig blanding af musik og beatlyrik, som danskerne var hurtige til at tage til sig.
Samarbejdet var ikke til at komme udenom og resulterede i to prisbelønnede hitalbums. Næste naturlige skridt havde været at optræde på landets spillesteder også, hvis ikke det var for det triste faktum, at Dan Turèll døde få måneder efter debutpladen.
Nu er der imidlertid godt nyt til alle inkarnerede fans – det er blevet tid til at vække klassikere som ’Hyldest til Hverdagen’, ’Sidste Tur Gennem Byen’ og ’Jeg Skulle Have Været Taxachauffør’ til live igen.
Halfdan E tog tilløb allerede sidste år med udgivelsen af det tredje album ’Telefon til afdøde’, og i starten af 2021 tager han så på landevejen med et lille stjerneorkester, der mestrer hele bagkataloget.
I stedet for Dan Turèll selv har Halfdan E allieret sig med skuespiller Mads Wille (kendt fra bl.a. ’Badehotellet’ og landets teaterscener), som specielt til lejligheden giver stemme til Turèlls udødelige digte. Musikalsk bliver Halfdan E desuden bakket op af Søren Siegumfeldt (saxofon) og Lars Terkelsen (electronics) – Siegumfeldt har bl.a. flere udgivelser bag sig med orkestret String Swing, og Terkelsen har en alsidig karriere bl.a. med sit eget electronica-act Trk-El-Son.

Rabat til medlemmer af Salonen

Billetter til forestillingen kan købes via ticketmaster.dk eller i musikteatret for 195 kr.

Salonmedlemmer kan købe billetter til 156 kr.(20% rabat ift. normalprisen) Er du medlem af Salonen og ønsker du at købe billet med rabat? Send en mail til lilla@ishoj.dk, så sender vi et rabatlink til billetkøb.

Vil du være medlem af Salonen?

I Salonen har du mulighed for at møde andre kulturinteresserede mennesker og i fællesskab få nye og berigende oplevelser indenfor litteratur, kunst og kultur.

Bliv medlem af Kulturium Salonen via tilmeldingssiden. Det er gratis at være medlem.