Om dette arrangement

Tid
19:30
Pris
125 kr. / 25% rabat til medlemmer af Kulturium Salonen
Lokalitet
Kulturium Musikteater
Ishøj Østergade 28
2635 Ishøj
Arrangører
KULTURIUM Ishøj Bibliotek, Kulturium Musikteater
Målgruppe
For voksne
Kulturium Salonen

Bohr

04.02.22
Teater i musikteatret. Rabat til medlemmer af Kulturium Salonen.

”Der findes ingen kvanteverden. Der er kun en abstrakt kvantefysisk beskrivelse. Det er forkert at tro, at det er fysikerens opgave at finde ud af, hvordan naturen er. Fysik handler om, hvad vi kan sige om naturen”
- Niels Bohr

Om forestillingen:

Verden rummer mere end hvad, vi kan se og mærke. Niels Bohr revolutionerede den moderne videnskab, da han fremsatte sin teori om, at fysikken beskriver verden i vendinger, vi ikke umiddelbart kan visualisere eller forestille os. Sandheden kan virke selvmodsigende, og paradokset bliver kun et startpunkt for nye opdagelser. I 2022 er det 100 år siden, Niels Bohr modtog sin nobelpris i fysik, og i den anledning vil GLiMT hylde og portrættere denne ikoniske person og videnskabsmand. Det bliver med en storslået multidisciplinær forestilling, der udfordrer fysikkens love og – ligesom Bohr – bringer undren tilbage i måden, vi ser verden på.

Epilepsi-advarsel: Der bliver brugt stroboskoblys i Bohr forestillingen som kan fremprovokere anfald. 

Læs mere om forestillingen på musikteatrets hjemmeside her.

Rabat til medlemmer af Salonen

Som noget nyt pr. 1/1 2022 kan medlemmer af Salonen  få 25% rabat på alt (voksen)teater i musikteatret. Det er nødvendigt at tilmelde sig Kulturium Salonen på musikteatrets hjemmeside via kulturium.dk for at opnå rabat til teater (også hvis du allerede er medlem af Salonen). Læs mere om alle Kulturiums nye medlemskaber på musikteatrets hjemmeside her