Om dette arrangement

Tid
15:00
Pris
175 kr. / Børneklub u. 25 - 48,75 kr. / Børneklub voksen 131,25 kr.
Lokalitet
Kulturium Musikteater
Ishøj Østergade 28
2635 Ishøj
Målgruppe
For børn
Børn

Vinden i Piletræerne

24.09.22
Familieforestilling i musikteatret. Rabat til medlemmer af Kulturium Børneklub.

Teater Next og Kulturium Musikteater præsenterer den fantastiske og tidsløse fortælling om venskab, loyalitet, åbenhed og tolerance i en helt ny musikalsk teaterforestilling for børn fra fem år og deres familier.

Det er historien om Muldvarp, der forlader sit ensomme mørke hjem og finder sammen med den venlige Rotte, der lever i brinken ved den store flod. Rotte lærer ham bl.a. om Vildskoven og de farer der er i den. Deres ven Tudse er ikke særlig eftertænksom, men meget passioneret af biler i høj fart. Faktisk så passioneret, at Tudse ikke forstaår de konsekvenser, som følger med. Han er, rent ud sagt, tæt pa at slå andre og sig selv ihjel. Muldvarp og Rotte begiver sig ind i Vildskoven, hvor den mystiske Grævling bor. Sammen sætter de sig for, at hjælpe deres ven.

Læs mere om forestillingen på musikteatrets hjemmeside her.

Tilmeld dig Kulturium Børneklub og få rabat til børneteater og familieforestillinger i musikteatret

Tilmeld dig vores kulturklub for børnefamilier, Kulturium Børneklub og få 20% rabat på alt børneteater + 25% på familieforestillinger i musikteatret. Det er gratis at være medlem og du kan tilmelde din familie på musikteatrets hjemmeside via kulturium.dk Læs mere om alle Kulturiums medlemskaber på musikteatrets hjemmeside her